Advertisement

F1 Kwalificatie Uitslag Monaco / Uitslag kwalificatie gp van monaco.

F1 Kwalificatie Uitslag Monaco / Uitslag kwalificatie gp van monaco.. Hamilton met ijzersterke ronde naar pole in monaco, verstappen p3. Charles leclerc heeft de poleposition weten te pakken voor de grand prix van monaco van zondag 23 mei, maar crashte wel in de laatste minuut. Over de boordradio roept hij: Neem bijvoorbeeld het circuit van monaco. Charles leclerc kwalificeerde zich naar de eerste plek, maar crashte aan het eind van de kwalificatie.

Uitslag race formule 1 grand prix van monaco 2021. Max verstappen heeft de grand prix van monaco gewonnen. Gepubliceerd op 23 mei 2009 door jo vleugels. Uitslag grand prix van monaco. De monegask wist de snelste tijd neer te zetten en mag zijn thuisrace vooralsnog vanaf een eerste.

De Vijf Meest Memorabele Grands Prix Van Monaco Formule1 Nl
De Vijf Meest Memorabele Grands Prix Van Monaco Formule1 Nl from www.formule1.nl
Uitslag van de gp van monaco 2019. De kwalificatie f1 kan vooral op bepaalde circuits echt bepalend zijn voor de uitslag. Charles leclerc heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van monaco. De derde vrije training in monaco is misschien wel één van de belangrijkste vrije trainingen van het jaar, vooral omdat de kwalificatie zo belangrijk is. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. Uitslag kwalificatie formule 1 gp oostenrijk 2018 30 juni 2018 auteur ruud dimmers valtteri bottas heeft de poleposition behaald voor de gp van oostenrijk. Carlos sainz van mclaren complementeert de top drie. De australiër was in de kwalificatie.

Charles leclerc kwalificeerde zich naar de eerste plek, maar crashte aan het eind van de kwalificatie.

Valtteri bottas bracht een 1.10.938 op de klokken en was daarmee de eerste dit weekend die onder de 1.11 dook. Uitslag van de grand prix van monaco: Max verstappen start zondag als derde in monaco, terwijl ferrari zich blameerde met een zestiende tijd van charles leclerc. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. Dit smalle stratencircuit maakt inhalen vrij lastig. 22/05/2021 16:20 0 reacties in formule 1. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix monaco 2021. Volg hier vt3 van de grand prix van monaco live! Uitslag race formule 1 grand prix van monaco 2021. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix monaco 2021. Hij crashte, maar kreeg wel de poleposition voor max verstappen. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen! Ferrari en red bull verdeelden de snelste tijden in de vrije trainingen, maar aan het einde van het eerste kwalificatiedeel stond er een mercedes bovenaan.

Je moet dus wel goed kwalificeren op zaterdag, om een kans te maken op de overwinning. 22/05/2021 16:20 0 reacties in formule 1. Hij crashte, maar kreeg wel de poleposition voor max verstappen. Bij een check na de kwalificatie leek er geen kritische schade te zijn aan de ferrari. Carlos sainz van mclaren complementeert de top drie.

Verstappen Slaat Dubbelslag In Monaco Na Drama Voor Leclerc
Verstappen Slaat Dubbelslag In Monaco Na Drama Voor Leclerc from cdn-1.motorsport.com
Behalve een reguliere livestream bij de race, kwalificatie en trainingen van de gp monaco 2021, zijn er ook bij deze streamingdienst veel extra's beschikbaar (pitlane, on board, enzovoort). Gisteren wist leclerc pole position te veroveren ondanks een crash laat in q3. Uitslag van de gp van monaco 2019. De derde vrije training in monaco is misschien wel één van de belangrijkste vrije trainingen van het jaar, vooral omdat de kwalificatie zo belangrijk is. Uitslag van de grand prix van monaco: Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. Uitslag grand prix van monaco. Hamilton met ijzersterke ronde naar pole in monaco, verstappen p3.

Uitslag kwalificatie grand prix van monaco 2021.

De kwalificatie van de gp op monza zit erop. Max verstappen heeft de grand prix van monaco gewonnen. Uitslag van de gp van monaco 2019. De beide mercedes sen wisten in de slotfase de kwalificatie in monaco naar hun hand te zetten. Bij een check na de kwalificatie leek er geen kritische schade te zijn aan de ferrari. Kwalificatie voor de grand prix van monaco. De monegask wist de snelste tijd neer te zetten en mag zijn thuisrace vooralsnog vanaf een eerste. Q2 was een verrassend goede sessie voor antonio giovinazzi en sebastian vettel, terwijl de worstelende daniel ricciardo strandde op de twaalfde plaats. Het werd een bizarre race waarbij leclerc niet kon starten en bottas door een mankement aan de as en de wielmoer tijdens zijn eerste pitstop in de pits moest opgeven omdat het team zijn rechter voorwiel niet los kreeg. Uitslag kwalificatie gp van monaco. De redactie, 22 mei 2021. Kom alles te weten over de grand prix van monaco 2021. Valtteri bottas bracht een 1.10.938 op de klokken en was daarmee de eerste dit weekend die onder de 1.11 dook.

Verstappen probeerde een tijdstraf van 5 seconden op te heffen door de eerste positie te veroveren, maar het smalle stratencircuit maakte dat onmogelijk. Kom alles te weten over de grand prix van monaco 2021. F1 gp van portugal, met: Maar bij de ronde naar de grid gaat het toch mis voor leclerc. De tweede man op de eerste startrij is max verstappen en de naam die als derde op de tijdenlijst verscheen was die van valtteri bottas.

Uitslag Kwalificatie Grand Prix Van Monaco 2021 F1maximaal Nl
Uitslag Kwalificatie Grand Prix Van Monaco 2021 F1maximaal Nl from newsifier.imgix.net
Dit smalle stratencircuit maakt inhalen vrij lastig. 1 max verstappen ned red bull racing 78 laps 2 carlos sainz esp ferrari +8.968s 3 lando norris gbr mclaren f1 team +19.427s 1 charles leclerc mon ferrari 1m11.113s 1m10.597s 1m10.346s. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix monaco 2021. De kwalificatie f1 kan vooral op bepaalde circuits echt bepalend zijn voor de uitslag. Valtteri bottas bracht een 1.10.938 op de klokken en was daarmee de eerste dit weekend die onder de 1.11 dook. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. Volg hier vt3 van de grand prix van monaco live!

Max verstappen begint morgen op p5.

Kwalificatie voor de grand prix van monaco. De kwalificatie bepaalt de startvolgorde voor de race, en waar dit op elk circuit natuurlijk belangrijk is, is het in monaco essentieel. Using the links above you can find the full weekend schedule, including details of practice and qualifying sessions, support races, press. De kwalificatie f1 kan vooral op bepaalde circuits echt bepalend zijn voor de uitslag. Max verstappen begint morgen op p5. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. Hamilton met ijzersterke ronde naar pole in monaco, verstappen p3. Bij een check na de kwalificatie leek er geen kritische schade te zijn aan de ferrari. De kwalificatie van de gp op monza zit erop. Uitslag grand prix van monaco. Het verbannen van de party mode lijkt weinig uitgemaakt te hebben voor mercedes. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen! 1 max verstappen ned red bull racing 78 laps 2 carlos sainz esp ferrari +8.968s 3 lando norris gbr mclaren f1 team +19.427s

Dit smalle stratencircuit maakt inhalen vrij lastig f1 kwalificatie. Uitslag kwalificatie formule 1 gp oostenrijk 2018 30 juni 2018 auteur ruud dimmers valtteri bottas heeft de poleposition behaald voor de gp van oostenrijk.

Posting Komentar

0 Komentar