Advertisement

Antalyaspor Galatasaray : Antalyaspor Galatasaray Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda : Galatasaray'ın gollerini selçuk ve podolski (2) kaydetti.

Antalyaspor Galatasaray : Antalyaspor Galatasaray Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda : Galatasaray'ın gollerini selçuk ve podolski (2) kaydetti.. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Antalya gs maçı özet izle, antalyaspor galatasaray golü izle. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Fernando muslera çok iyi bir maç çıkardı. Galatasaray gol yemeden maç kazandı.

Spor toto süper ligin 8. Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87. Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, serkan olguncan. Spor toto süper lig'de 29.

Galatasaray Antalyaspor A Karsi Zorlaniyor
Galatasaray Antalyaspor A Karsi Zorlaniyor from cdnuploads.aa.com.tr
Antalya gs maçı özet izle, antalyaspor galatasaray golü izle. Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87. Fernando muslera çok iyi bir maç çıkardı. Galatasaray, spor toto süper lig'in 25. Antalyaspor sahasında oynadığı maçta galatasaray'a gol yağdırdı. Dakikada bafetimbi gomis atarken, antalyaspor'un golünü ise 82. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Galatasaray ile antalyaspor bugüne kadar 52 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Galatasaray, spor toto süper lig'in 25.

Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position. Bugün haberlerinde son durum nedir? Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Spor toto süper lig'de 29. Spor toto süper lig'de 8. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87.

Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Bugün haberlerinde son durum nedir? Hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Galatasaray gol yemeden maç kazandı. Haftasında galatasaray, konuk olduğu antalyaspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı.

Muhtemel 11 Ler Antalyaspor Galatasaray Guncel Son Dakika Galatasaray Haberleri Gstribun Com
Muhtemel 11 Ler Antalyaspor Galatasaray Guncel Son Dakika Galatasaray Haberleri Gstribun Com from www.gstribun.com
Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Hafta karşılaşmasında gençlerbirliği'ni türk telekom arena'da ağırlayacak. Fernando muslera çok iyi bir maç çıkardı. Spor toto süper lig'in 4. Antalyaspor sahasında oynadığı maçta galatasaray'a gol yağdırdı. Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Spor toto süper ligin 8.

Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87.

Antalyaspor'da yıldız isimlerden nasri kadroda yer almazken eto'o mücadeleye ilk 11'de başladı. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Spor toto süper lig'de 8. Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu. Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Bugün haberlerinde son durum nedir? Antalyaspor forması giyen maicon ile galatasaray kalecisi muslera arasındaki pozisyon tartışma yarattı. Hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Antalyaspor sahasında oynadığı maçta galatasaray'a gol yağdırdı. Galatasaray gol yemeden maç kazandı. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu.

Spor toto süper lig'in 8. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor sahasında oynadığı maçta galatasaray'a gol yağdırdı. Galatasaray gol yemeden maç kazandı. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu.

Sm2hi Mdgfisqm
Sm2hi Mdgfisqm from media.gettyimages.com
Galatasaray'ın gollerini selçuk ve podolski (2) kaydetti. Spor toto süper lig'in 8. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalya gs maçı özet izle, antalyaspor galatasaray golü izle. Antalyaspor'da yıldız isimlerden nasri kadroda yer almazken eto'o mücadeleye ilk 11'de başladı. Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Haftasında galatasaray, konuk olduğu antalyaspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı.

Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, serkan olguncan. Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Antalya gs maçı özet izle, antalyaspor galatasaray golü izle. Hafta maçında galatasaray deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı. Hafta karşılaşmasında gençlerbirliği'ni türk telekom arena'da ağırlayacak. Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Dakikada bafetimbi gomis atarken, antalyaspor'un golünü ise 82. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray gol yemeden maç kazandı. Hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Galatasaray'ın gollerini selçuk ve podolski (2) kaydetti. Galatasaray, spor toto süper lig'in 25.

Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı antalyaspor ( galatasaray. Spor toto süper lig'de 8.

Posting Komentar

0 Komentar